Спондж Боб в подводния свят на Вила Челюстница

Спондж Боб в дълбините на басейна на Вила Челюстница

Вила Челюстница е къща за гости за големи компании. За да бъдат условията винаги на добро ниво, си имаме робот-помощник, който се казва Сподж Боб. Работата на му е да поддържа басейна винаги чист, а водата кристална, така че да не се тревожите за нищо. 

Той няма квадратни гащи, но супява да попие всички лоши бактерии и дребни боклуци, като гъба. Всъщност, това никак не е лека задача. Но Спондж Боб успява да се справи всеки път, като се гмурка в дълбините на басейна на Вила Челюстница, докато вие се забавлявате наоколо и дори не го забелязвате.

Как действа роботът Спондж Боб?

Освен изпълнен със загадки и мистерии, подводният свят може да бъде и едно прозрачно синьо и хубаво място, когато сте в къща за гости за големи компании Челюстница. Всичко това се дължи на работата на нашият верен робот-помощник Спондж Боб.

 

Той се храни с паднали листа, както и с всички останали замърсявания, които по един или друг начин са попаднали във водата. Неговата мисия е да нубие лошите микроби и да спаси гостите ма вилата от тях.

 

Робот за басейн в къща за гости за големи компании

Къща за гости за големи компании с чудесни условия

Планирате събиране с приятели или роднини? Ако къща за гости за голяма компания, тя трябва да покрива няколко основни изисквания:

  • да има място за всички, както в спалните, така и край басейна;
  • да бъде чисто и удобно, дори и за най-претенциозните сред вас;
  • да се чувствате свободни, за да се забавлявате на воля, без досадни съседи, хазяи или други групи.

Ако вече сте във вилата, препоръчваме да покриете басейна със специалното покривало, през нощта. Така ще избегнете вероятността водата да изстине, от падането на температурите или да се замърси от вятъра.

Прочетете още:

Вила Челюстница
Logo
! ВАЖНО: Изпращате запитване за резервация. Ние ще се свържем с Вас съвсем скоро. Благодарим Ви!
! IMPORTANT: You are sending a booking request. We will contact you very soon. Thank you!

Лопушански манастир "Св. Йоан Предтеча"

Растояние от вилата: 11,2 км. 

GPS Координати: 43.4082628, 23.0028209

Област: Монтана 

Най близо населено място: село Георги Дамяново 

Достъп: с автомобил 

Обектът разполага с паркинг

До обекта се ходи пеша по обозначена пътека

От обекта се откриват красиви панорами

Полезно и интересно

Понастоящем Лопушанският манастир "Св. Йоан Предтеча" е действащ мъжки. Според предания, е съществувал през Х в., но се е намирал край село Помеждин, в местността Манастирище. Манастирът е бил опожарен до основи през 1678 г., като са унищожени всички писмени доказателства за дотогавашното му съществуване. Жителите на село Лопуш (старото име на село Георги Дамяново) са дарили земите си за изграждането на нов храм. В знак на признателност, днес манастирът е известен с името Лопушански.

Как да стигна?

Лошушанският манастир се намира на около 10- 15 минути с кола от Вила Челюстница. Тръгвате на юг по път 102, завивате по път 1024, минавате през село Георги Дамяново и малко след това сте пристигнали на мястото.

Исторически музей Чипровци"

Растояние от вилата: 16 км. 

GPS Координати: 43.3834203, 22.8788719

Област: Монтана 

Най близо населено място: Чипровци

Достъп: намира се на централния площад в града

В района на обекта има музей

Подходящ за групи с малки деца

Препоръчан за посещение обект

Обектът е част от 100-те национални обекта

Полезно и интересно

Чипровския музей разполага с пет зали с експозиции - "Чипровският металодобив", "Чипровска златарска школа", "Чипровци през ХVІІ век", "Килимена зала" и "Възрожденско изкуство". Още една етнографска експозиция се помещава в Катеринината къща, където е и единствената у нас жива колекция с растения за багрене на вълната за килимите. Историческият музей е основан през 1988 г. по повод национално честване на 300-годишнина от избухването на Чипровското въстание.

Как да стигна?

Намира се централния площад на град Чипровци. До там се стига за около 20 минути с кола от Вила Челюстница.

Чипровски манастир "Св. Иван Рилски"

Растояние от вилата: 9,5 км. 

GPS Координати: 43.4040° N, 22.9337° E

Област: Монтана 

Най близо населено място: град Чипровци

Достъп: с автомобил

Подходящ за групи с малки деца

До обекта се ходи пеша по обозначена пътека

От обекта се откриват красиви панорами

Препоръчан за посещение обект

Полезно и интересно

Чипровският манастир „Св. Иван Рилски” е разположен в долината на река Чипровска Огоста, само на около 7 км от град Чипровци. Основан още през през Х в., през годините храмът се превръща в утвърдено книжовно и просветно средище. Защитава срещу нападенията от маджари и татари през 13 век и е използван за убежище от участниците в Чипровското въстание от 1688 г. Манастирът е разрушаван и възстановяван шест пъти за своята история. През 70-те години на XX век е обявен за паметник на културата.

Как да стигна?

До манастира се стига от отбивка по пътя между селата Белимел и Железна, за около 15 минути от с кола от Вила Челюстница. Съчетайте разходката с посещение на историческия музей в град Чипровци и обаятелната екопътека Деяница, от която Чипровският водопад е част.