Приказна любовна история

Сватба под звездите в самостоятелна вила с басейн

Имало едно време двама влюбени, които решили да отпразнуват своята сватба в самостоятелна вила с басейн „Челюстница“. Главните герои в тази вълшебна история се наричали Гери и Цеци. Те избрали романтичен, модерен и нестандартен начин да се врекат във вечна вярност. Това се случило на очарователно местенце, скътано между планински върхове, след девет планини, в десета. 

Споделили тези особено вълнуващи мигове с техните роднини, близки и приятели, около басейна и в двора на любимата им вила.

Въздухът трептял от радостни възгласи и емоции, а цялата къща била напълно преобразена. Магията в този ден била толкова силна, благодарение на всички замесени. Manna party Agency by Gabriela.G се заели с декорацията и направили атмосферата във Вила Челюстница още по-приятна. Неповторимо усещане за лятно безгрижие, завладяло гостите на сватбата, породено от изтънчената обстановка в градински стил.

Сватба в самостоятелна вила с басейн

Забавленията и танците продължили под открито небе и лунна светлина, цяла нощ. Имало специално отредено място за Welcome drink, както и достатъчно пространство за дансинг. DJ Georgio, се грижел за музиката, ефектите и настроението на всички присъстващи.

Беше чест и удоволствие за нас, самостоятелна вила с басейн Челюстница да прияюти този така красив празничен ден. Надяваме се, че сте създали незабравими сватбени спомени и им пожелаваме дълги години съвместно щастие. 

И така заживели влюбено и щастливо…

чаши за шампанско в самостоятелна вила с басейн Челюстница

Прочетете още:

Вила Челюстница
Logo
! IMPORTANT: You are sending a booking request. We will contact you very soon. Thank you!
! ВАЖНО: Изпращате запитване за резервация. Ние ще се свържем с Вас съвсем скоро. Благодарим Ви!

Лопушански манастир "Св. Йоан Предтеча"

Растояние от вилата: 11,2 км. 

GPS Координати: 43.4082628, 23.0028209

Област: Монтана 

Най близо населено място: село Георги Дамяново 

Достъп: с автомобил 

Обектът разполага с паркинг

До обекта се ходи пеша по обозначена пътека

От обекта се откриват красиви панорами

Полезно и интересно

Понастоящем Лопушанският манастир "Св. Йоан Предтеча" е действащ мъжки. Според предания, е съществувал през Х в., но се е намирал край село Помеждин, в местността Манастирище. Манастирът е бил опожарен до основи през 1678 г., като са унищожени всички писмени доказателства за дотогавашното му съществуване. Жителите на село Лопуш (старото име на село Георги Дамяново) са дарили земите си за изграждането на нов храм. В знак на признателност, днес манастирът е известен с името Лопушански.

Как да стигна?

Лошушанският манастир се намира на около 10- 15 минути с кола от Вила Челюстница. Тръгвате на юг по път 102, завивате по път 1024, минавате през село Георги Дамяново и малко след това сте пристигнали на мястото.

Исторически музей Чипровци"

Растояние от вилата: 16 км. 

GPS Координати: 43.3834203, 22.8788719

Област: Монтана 

Най близо населено място: Чипровци

Достъп: намира се на централния площад в града

В района на обекта има музей

Подходящ за групи с малки деца

Препоръчан за посещение обект

Обектът е част от 100-те национални обекта

Полезно и интересно

Чипровския музей разполага с пет зали с експозиции - "Чипровският металодобив", "Чипровска златарска школа", "Чипровци през ХVІІ век", "Килимена зала" и "Възрожденско изкуство". Още една етнографска експозиция се помещава в Катеринината къща, където е и единствената у нас жива колекция с растения за багрене на вълната за килимите. Историческият музей е основан през 1988 г. по повод национално честване на 300-годишнина от избухването на Чипровското въстание.

Как да стигна?

Намира се централния площад на град Чипровци. До там се стига за около 20 минути с кола от Вила Челюстница.

Чипровски манастир "Св. Иван Рилски"

Растояние от вилата: 9,5 км. 

GPS Координати: 43.4040° N, 22.9337° E

Област: Монтана 

Най близо населено място: град Чипровци

Достъп: с автомобил

Подходящ за групи с малки деца

До обекта се ходи пеша по обозначена пътека

От обекта се откриват красиви панорами

Препоръчан за посещение обект

Полезно и интересно

Чипровският манастир „Св. Иван Рилски” е разположен в долината на река Чипровска Огоста, само на около 7 км от град Чипровци. Основан още през през Х в., през годините храмът се превръща в утвърдено книжовно и просветно средище. Защитава срещу нападенията от маджари и татари през 13 век и е използван за убежище от участниците в Чипровското въстание от 1688 г. Манастирът е разрушаван и възстановяван шест пъти за своята история. През 70-те години на XX век е обявен за паметник на културата.

Как да стигна?

До манастира се стига от отбивка по пътя между селата Белимел и Железна, за около 15 минути от с кола от Вила Челюстница. Съчетайте разходката с посещение на историческия музей в град Чипровци и обаятелната екопътека Деяница, от която Чипровският водопад е част.