Прекарайте качествено време заедно

Заобиколени сте от кристално чист въздух, тишина и спокойствие. Събирате слънчеви лъчи и се наслаждавате на коктейли на верандата и край басейна. Или възстановявате сили в СПА зоната, докато навън деликатно се сипят снежинки? "Вила Челюстница" е прекрасно решение за всички сезони. А детските игри никога не спират, в напълно обезопасен двор с много атракции, както и уникален детски кът в къщата. Малката тайна, която ще кажем само на родителите е, че има постоянно видеонаблюдение на детското царство, с излъчване на отделен телевизор в дневната.

Басейн

Заредете се, докато си почивате под слънчевите лъчи, в двора на Вила Челюстница. Забавлявайте се с любимите си хора, около басейна и плажната зона. Разполагате с достатъчен брой шезлонги и чадъри за цялата компания. Професионална хладилна витрина, дървена тента с ратанова мека мебел и слънчев душ помагат за качественото прекарване. Слънчеви панели подгряват водата, а покривало, запазва чистотата и температурата на басейна през нощта. Разбира се, имаме и детски басейн, с дълбочина 0,45, за най-малките.
Летният период е продължителен и басейнът е отворен от 1 юни до 30 септември. Съчетайте събирането на летен тен, плажните емоции и свободата на планината в едно.

Провери наличност:

Дневна и кухня

Слънчеви лъчи огряват дневната. Това е вашето идеално пространство за семейни и приятелски събирания, с напълно оборудвана кухня. Върховете и склоновете сякаш “нахлуват” през големите прозорци и стъклената витрина, водеща към верандата. Ръчно изработени дървени маси са подходящи както за работа през деня, така и за веселби вечер. Кухнята е функционална, с допълнителен плот и всички необходими електроуреди и посуда. Развихрете се на воля и сътворете кулинани изкушения. Удобната мека мебел в дневната е кът за отпускане на сетивата.

Провери наличност:

Спални

Събирате се с приятели или сте на семейна почивка с деца, няма проблем, Вила Челюстница ще ви настани уютно и удобно на 440 кв.м. разгъната площ!
Осем спални, всяка със самостоятелна баня и тоалетна, предлагат капацитет 16 + 8 места. Централно отопление с пелети затопля цялата къща, за да е приятно във всички стаи през зимата. Матраците и възглавниците са от висок клас, така че качественият сън е гарантиран. Всяка спалня има излаз към обща тераса с гледка към „задния ни двор“ – красиви гори и поля, заобикалящи вилата. За по-големи групи предлагаме допълнителна къща 45 кв. м. в двора, с цена по договаряне.

Провери наличност:

SPA Зона

Отделете време за себе си в СПА зоната на Вила Челюстница. Погрижите се за тялото и духа си с инфрачервена сауна с три места - в нея ще пречистите кожата си от токсини и ще укрепите здравето си. Прекарайте толкова време, колкото ви е необходимо и в зоната за релаксация и оставете умът ви да се рее свободно. Ефектът на сауната, спокойствието, което планинските гледки наоколо носят са изпитана рецепта за зареждане с нови сили.

Провери наличност:

Детски кът

Пъстро детско царство, пълно с играчки и забавления. Детски смях в просторно помещение от 40 кв.м. Децата се забавляват, а родителите са спокойни, следейки детските игри чрез специално видеонаблюдение, на отделен TV в дневната или директно на смартфона си.
Там откривате детска къща, столчета за хранене, проходилка, колички, конструктори, плюшени играчки, топки, 40’’ LED TV със сателитна телевизия и детски програми.

Провери наличност:

Двор

Слънчев, просторен и изпълнен със зеленина е нашият двор. Оставяте спокойно децата да играят на воля, защото е напълно обезопасен, от всички страни. Дворът на Вила Челюстница е любимо място за нашите гости. През лятото ви привлича с открит басейн и комфортна плажна зона, а през зимата омайва с гледки към безкрайна бяла шир. Разхождате се в необятния "заден двор" - около вилата и в селото, на удивителната някогашна каменна кариера или си организирате пикник, за да се почувствате напълно в хармония с природата.

Провери наличност:

Веранда

Широката веранда е прекрасно място за сутрешно или следобедно кафе, придружено с добра компания и сладки приказки. Модерен дизайн, удобни маси, кресла и столове и величествена гледка към върховете на Западна Стара планина създават неповторима обстановка. Тази част на Вила Челюстница ще ви пренесе в мечтана реалност, където искате да останете завинаги.

Провери наличност:

Барбекю

Палите каменното барбекю на двора с приятелите, събирате се около жарта и усещането не може да се сравни с никое друго. Каква по-добра вечеря от тази, която е приготвена с мерак, на фона на сладки приказки? Майсторите на вкусните пържоли и зеленчуците на скара могат да изявят способностите си, с професионален сет прибори и подпалки. Запрягайте ръкави и се изявете!

Провери наличност:

Детски атракции

В двора на Вила Челюстница, малки и големи палавници щуреят на огромен батут, детска площадка с кула, пързалка и люлки. Сякаш сте в страната на чудесата с игрите в реални размери "Не се сърди човече" и "Дама". Раздвижете се и поиграйте федербал или организирайте турнир по футбол. Спортното игрище е оградено и подходящо за всякакви спортове. Тенис масата е в отделна зала, оборудвана и на разположение за игра през всички сезони.

Провери наличност:
Вила Челюстница
Logo
! ВАЖНО: Изпращате запитване за резервация. Ние ще се свържем с Вас съвсем скоро. Благодарим Ви!
! IMPORTANT: You are sending a booking request. We will contact you very soon. Thank you!

Лопушански манастир "Св. Йоан Предтеча"

Растояние от вилата: 11,2 км. 

GPS Координати: 43.4082628, 23.0028209

Област: Монтана 

Най близо населено място: село Георги Дамяново 

Достъп: с автомобил 

Обектът разполага с паркинг

До обекта се ходи пеша по обозначена пътека

От обекта се откриват красиви панорами

Полезно и интересно

Понастоящем Лопушанският манастир "Св. Йоан Предтеча" е действащ мъжки. Според предания, е съществувал през Х в., но се е намирал край село Помеждин, в местността Манастирище. Манастирът е бил опожарен до основи през 1678 г., като са унищожени всички писмени доказателства за дотогавашното му съществуване. Жителите на село Лопуш (старото име на село Георги Дамяново) са дарили земите си за изграждането на нов храм. В знак на признателност, днес манастирът е известен с името Лопушански.

Как да стигна?

Лошушанският манастир се намира на около 10- 15 минути с кола от Вила Челюстница. Тръгвате на юг по път 102, завивате по път 1024, минавате през село Георги Дамяново и малко след това сте пристигнали на мястото.

Исторически музей Чипровци"

Растояние от вилата: 16 км. 

GPS Координати: 43.3834203, 22.8788719

Област: Монтана 

Най близо населено място: Чипровци

Достъп: намира се на централния площад в града

В района на обекта има музей

Подходящ за групи с малки деца

Препоръчан за посещение обект

Обектът е част от 100-те национални обекта

Полезно и интересно

Чипровския музей разполага с пет зали с експозиции - "Чипровският металодобив", "Чипровска златарска школа", "Чипровци през ХVІІ век", "Килимена зала" и "Възрожденско изкуство". Още една етнографска експозиция се помещава в Катеринината къща, където е и единствената у нас жива колекция с растения за багрене на вълната за килимите. Историческият музей е основан през 1988 г. по повод национално честване на 300-годишнина от избухването на Чипровското въстание.

Как да стигна?

Намира се централния площад на град Чипровци. До там се стига за около 20 минути с кола от Вила Челюстница.

Чипровски манастир "Св. Иван Рилски"

Растояние от вилата: 9,5 км. 

GPS Координати: 43.4040° N, 22.9337° E

Област: Монтана 

Най близо населено място: град Чипровци

Достъп: с автомобил

Подходящ за групи с малки деца

До обекта се ходи пеша по обозначена пътека

От обекта се откриват красиви панорами

Препоръчан за посещение обект

Полезно и интересно

Чипровският манастир „Св. Иван Рилски” е разположен в долината на река Чипровска Огоста, само на около 7 км от град Чипровци. Основан още през през Х в., през годините храмът се превръща в утвърдено книжовно и просветно средище. Защитава срещу нападенията от маджари и татари през 13 век и е използван за убежище от участниците в Чипровското въстание от 1688 г. Манастирът е разрушаван и възстановяван шест пъти за своята история. През 70-те години на XX век е обявен за паметник на културата.

Как да стигна?

До манастира се стига от отбивка по пътя между селата Белимел и Железна, за около 15 минути от с кола от Вила Челюстница. Съчетайте разходката с посещение на историческия музей в град Чипровци и обаятелната екопътека Деяница, от която Чипровският водопад е част.